Ce este coaching-ul?

Coaching-ul facilitează un traseu eficient de autocunoaștere și de transformare personală și profesională, parcurs în parteneriat cu coach-ul, în vederea punerii în valoare a întregului potențial individual, personal și profesional, generând schimbări pozitive esențiale.

 Coaching-ul este un antrenament pentru performanță, cu atât mai necesar în context de management organizațional.

Tipuri de coaching

Serviciile de coaching în domeniul social oferite de CONCORDIA Academia, pot lua forma unor:

  • Ședințe de coaching individual

    (durată: 60 de minute)

  • Ședințe de coaching de grup/echipă

    (durată: 90 de minute, dimensiune grup/echipă 6-10 persoane)

Sesiunile de coaching pot fi desfășurate online sau fizic, în funcție de nevoile specifice ale clientului.

Coach-ii CONCORDIA Academia

Coach-ii din echipa CONCORDIA Academia au o experiență de lungă durată în servicii sociale.

Irina Adăsdcăliței

Psiholog organizațional, psihoterapeut cu formare în psihotraumatologie, coach profesionist. După 20 de ani de experiență în HR, dezvoltare și management organizațional, atât în "for-profit", cât și în "non-for-profit", consideră că "Performanța în domeniul social se definește prin calitatea intervenției și etica muncii. Nu putem aștepta performanța, dacă nu investim în oamenii de la care o pretindem. Cea mai sustenabilă investiție este cea în dezvoltare și învățare. Iar eu am învățat de la propria mea echipă că o dezvoltare calitativă face diferența."

Bianca Buzetto

Cu o activitate de peste 20 de ani în domeniul social, Bianca a urmat, începând cu 2018, formarea de bază în coaching sistemic, beneficiind de experiența unor coach de renume cum ar fi Alain Cardon (Metasysteme Coaching). În 2020 și-a aprofundat pregătirea în domeniu în cadrul școlii de coaching Coach Companion (Cluj), obținând atestatul de Professional Coach with Diploma în martie 2021. Bianca are o minte analitică și îi place să spună despre ea că e o persoană empatică, căreia nu îi este teamă de provocări.

Programează acum o ședință de coaching!